truepbackground

True Performance

Om oss

Om oss

True Performances målsättning är att främja ett aktivare liv och bättre hälsa för företag och organisationer. Därför erbjuder vi helhetslösningar för friskvård.

Här ingår bland annat kursmaterial, träningsupplägg, digitala plattformar för onlineträning samt kostillskott från Enough.

Träningsprogrammen är framtagna av True Performance profiler Magnus Samuelsson och Petra Malm. Profilerna genomför också föreläsningar på plats hos företag som anlitar True Performance.

En friskvårdssatsning för företag och organisationer.
True Performance vill stimulera till ett aktivare liv, motverka psykosomatisk ohälsa och bidra till bättre hälsa för individer, företag och organisationer. Det gör vi genom att erbjuda ett komplett koncept för friskvård, som skräddarsys efter företagets eller organisationens unika förutsättningar. En investering i friskvård bidrar till ökad produktivitet.

True Performance mål är att aktivera alla, särskilt de som inte motionerar regelbundet. På vår aktivitetsportal finns en mängd träningsprogram och kostråd framtagna av True Performance inspiratörer. Träningsuppläggen presenteras pedagogiskt i filmer.

En nyckel till framgång är olika tävlingar där avdelningar tävlar i grupp mot varandra eller där den enskilda gruppen själva sätter aktivitetsmål de ska uppnå tillsammans. Varje företag får egna sidor med tävlingar, mål och uppföljning. Företaget kan hämta statistik och information från portalen och på så sätt följa hur friskvårdssatsningen fortlöper. På portalen finns också boken All aktivitet räknas. Den innehåller flera ”komigång”-träningsprogram samt basal kunskap om arbetsmiljö, friskvård, träning och skador. Det finns särskilda kapitel riktade till chefer och HR-avdelningar.

truepmag

Våra inspiratörer

Med en samlad erfarenhet på över 50 år är ni i goda händer!

magnus

Styrketräning

Magnus Samuelsson

Magnus Samuelsson är mest känd som världens starkaste man, en titel som han vann i Marocko 1998. År 2009 vann han Let’s Dance.

Annika

Hemmagympa

Annika Sjöö

Annika är en svensk professionell dansare, utbildad idrottslärare, kostrådgivare samt instruktör i flertalet träningsformer. Känd från bland annat Let's Dance.

Petra

Funktionell träning

Petra Malm

Petra Malm arbetar med träningsupplägg, kost och livsstilsförändring utifrån individers behov. Under tio år jobbade hon i Försvarsmaktens hemliga elitstyrka.

Charlotte

Hälsa och välmående

Charlotte Kaupang

Charlotte arbetar som utbildare i HHR, en ny metod för att främja välmående och motverka psykisk ohälsa, se varningssignaler och hjälpa i god tid.

Monika

Fysioterapeut

Monika Seth

Fysisk träning har en stärkande effekt på muskler, ligament, senor, brosk och skelett. Monika ger dig verktygen för att förbereda kroppen och förebygga skador.

True performance

True Performances målsättning är att främja ett aktivare liv och bättre hälsa för alla. Därför erbjuder vi helhetslösningar för friskvård. Här ingår bland annat kursmaterial, träningsupplägg, digitala plattformar samt kost- och träningsprodukter. Träningsprogrammen är framtagna av True Performance profiler, som även genomför föreläsningar på plats hos de som anlitar företaget.

Adress

True Performance AB, Ideon Science Park
Scheelevägen 32, 223 63 Lund

Epost: kontakt@trueperformance.se

True performance använder sig av Klarna som betalningsleverantör.

Organisationsnummer: 559191-5631 | Copyright © trueperformance