True performance

All aktivetet räknas

Hälsa - Engagemang - Gemenskap

Friskvård för hela företaget

All aktivitet räknas är ett komplett friskvårdskoncept som vänder sig till alla oavsett var man befinner sig fysiskt. Syftet är stimulera till ett aktivare liv, motverka psykosomatisk ohälsa och bidra till bättre hälsa för alla. Målet är att aktivera alla medarbetare, särskilt de som inte motionerar regelbundet. Vi vänder oss till individen och utgår ifrån den personliga förmågan. Alla skall känna sig delaktig.

 • Företagsunik portal och app.
 • Träningsprogram som funkar för alla.
 • Inspirerande föreläsningar och tävlingar.
 • Kostrådgivning.
 • Skalbar från 10- 100 000 medarbetere.
 • Bättre hälsa, gemenskap och produktivitet.
truepmag

Tlllsammans mot ett gemensamt mål.

Alla resultat redovisas som snittresultat per deltagare. Inga individuella resultat redovisas. På så sett undviker vi att skapa en bäst-sämst-känsla i gruppen. Varje deltagare kan dock se sina egna prestationer på ”Min sida”.

 • 5 h

  Genomsnittlig vecko aktivitetstid

 • 42% & 58%

  Genomsnittlig vardagsaktiviteter och motionsaktiviteter

 • 2500

  Insamlade poäng dagligen

Hur funkar det?

Företaget väljer om det vill använda All aktivitet räknas i tre eller sex månader. Sedan får ni tillgång till True Performance portal med tillhörande app. Ni får en företagsunik startsida där alla medarbetare tar del av alla aktiveter och information.

 1. 1

  Träningsprogram

  Nu har ni tillgång till träningsprogram som riktar sig till nybörjare och elitmotionärer och alla som befinner dig någonstans däremellan. Det finns program för gruppaktiviteter och träning på egen hand. Programmen presenteras av våra inspiratörer i filmer.

 2. 2

  Personlig inloggning

  Alla medarbetare får en personlig inloggning till egen sida där hen skriver in mål och genomförda aktiviteter. De registrerar sina mål i en kalender på Mina sidor. Sedan väljer de vilka program som de vill genomföra. Programmen förs automatiskt över till en aktivitetskalender. Alla genomförda aktiviteter förs in i en personlig dagbok.

grouped_imges
 1. 3

  Mäter alla aktiviteter

  Vi mäter alla aktiviteter i tid. Ett hårt gympass på 60 minuter ger lika många poäng som en timmes promenad med hunden. Det är ett sätt att få alla, oavsett fysisk förmåga, att känna sig delaktig i friskvårdssatsningen och understryka att all aktivitet räknas.

 2. 4

  Nyheter och tips

  Nyheter och tips från våra inspiratörer läggs upp varje vecka. När något nytt publiceras skickas ett meddelande till deltagarnas e-postadresser och mobiler. True Performance-appen kopplas ihop med mobilens hälsoapp och hämtar automatiskt ner information, till exempel antal steg och distans.

Våra inspiratörer

Med en samlad erfarenhet på över 50 år är ni i goda händer!

magnus

Styrketräning

Magnus Samuelsson

Magnus Samuelsson är mest känd som världens starkaste man, en titel som han vann i Marocko 1998. År 2009 vann han Let’s Dance.

Annika

Hemmagympa

Annika Sjöö

Annika är en svensk professionell dansare, utbildad idrottslärare, kostrådgivare samt instruktör i flertalet träningsformer. Känd från bland annat Let's Dance.

Petra

Funktionell träning

Petra Malm

Petra Malm arbetar med träningsupplägg, kost och livsstilsförändring utifrån individers behov. Under tio år jobbade hon i Försvarsmaktens hemliga elitstyrka.

Charlotte

Hälsa och välmående

Charlotte Kaupang

Charlotte arbetar som utbildare i HHR, en ny metod för att främja välmående och motverka psykisk ohälsa, se varningssignaler och hjälpa i god tid.

Monika

Fysioterapeut

Monika Seth

Fysisk träning har en stärkande effekt på muskler, ligament, senor, brosk och skelett. Monika ger dig verktygen för att förbereda kroppen och förebygga skador.

Vill du ha mer information - kontakta oss!

Vi har samlat ett antal av de vanligaste frågorna vi får nedan. Vill du boka en demo och se hur vår upplägg fungerar? använd formuläret till höger. Ni når oss även via telefon eller mail

Kontakta oss

Email:

kontakt@trueperformance.se

Boka en demo!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka 
upp en demo och berätta mer om True performance.

Vanliga frågor och svar

 • Kan alla vara med i all aktivitet räknas?

  Ja alla är med på lika villkor oavsett hur aktiv man är idag. En promenad i skogen eller tex. trädgårdsarbete är lika mycket värd som ett hårt pass på gymmet.

 • Tävlar man individuellt eller i grupp?

 • Finns det en app?

 • Är det mycket administration?

 • Hur följer jag upp resultatet?

True performance

True Performances målsättning är att främja ett aktivare liv och bättre hälsa för alla. Därför erbjuder vi helhetslösningar för friskvård. Här ingår bland annat kursmaterial, träningsupplägg, digitala plattformar samt kost- och träningsprodukter. Träningsprogrammen är framtagna av True Performance profiler, som även genomför föreläsningar på plats hos de som anlitar företaget.

Adress

True Performance AB, Ideon Science Park
Scheelevägen 32, 223 63 Lund

Epost: kontakt@trueperformance.se

True performance använder sig av Klarna som betalningsleverantör.

Organisationsnummer: 559191-5631 | Copyright © trueperformance