Möt våra aktivitetsinspiratörer

Hjärtat i True Performance koncept är våra aktivitetsinspiratörer som genom föreläsningar, personliga möten eller via aktvitetsportalen för onlineträning presenterar träningsprogram och coachar dig.

Magnus Samuelsson

Styrketräning Magnus Samuelsson är mest känd som världens starkaste man, en titel som han vann i Marocko 1998. År 2009 vann han Let’s Dance.  Idag tränar Magnus Samuelsson på vardagsnivå vilket betyder cirka fem gånger i veckan. Förutom att vara VD på True Performance föreläser Magnus Samuelsson på olika event och arbetar som skådespelare.

Inriktning
Styrketräning
Träningsupplägg
3-6 pass/vecka
>
Detta behöver du
Normalutrustat gym med maskinpark och friavikter
Petra Malm

Petra Malm arbetar med träningsupplägg, kost och livsstilsförändring utifrån individers behov. Under tio år jobbade hon i Försvarsmaktens hemliga elitstyrka. Petra Malm klarade som första kvinna uttagningstesterna till Särskilda operationsgruppen.

Inriktning
Funktionell träning
Träningsupplägg
Halvkroppspass med olika fokusäven Tabata/ crossfit/ HIT-pas
>
Detta behöver du
Hantelset, kettlebell två olika vikter och träningsband
Charlotte Kaupang

Charlotte arbetar som utbildare i HHR, en ny metod för att främja välmående och motverka psykisk ohälsa. HHR går ut på att se varningssignaler hos andra människor för att i tid kunna stoppa en sjukskrivning när någon inte mår bra psykiskt.

Inriktning
Välbefinnande
Träningsupplägg
-
>
Detta behöver du
-
Annika Sjöö

Annika är en svensk professionell dansare. Hon har vunnit junior-SM i 10-dans två gånger. Annika har deltagit i 3 säsonger av tv-programmet Let's Dance. 2009 då hon tävlade med Magnus Samuelsson vann dansparet danstävlingen. 2011 kom Annika Sjöö ut med sin debutbok Fröken Duktig: en självbiografi som handlar om prestationsångest. Annika är utbildad idrottslärare, kostrådgivare samt instruktör i flertalet träningsformer.

Inriktning
Hemmaträning
Träningsupplägg
-
>
Detta behöver du
-
Monika Seth

Fysisk träning har en stärkande effekt på muskler, ligament, senor , brosk och skelett. Även om fysisk träning har många positiva effekter så finns det också skaderisker med träning. Viktigt är ändå att understryka att de positiva hälsoeffekterna av regelbunden träning överträffar risken för att skada sig. För att förbereda kroppen på belastningen som din träning ger och minska risken för att du ska skada dig bör träningen stegras långsamt och kontrollerat. En idrottsskada kan ske vid ett specifikt tillfälle, akut, eller över tid på grund av överbelastning. Överbelastningsskador i mjukdelarna (muskler, senor och ligament) är vanligast och kan bero på en för snabbt stegrad träning av vikt, hastighet eller dosering. Har du haft en tidigare skada är risken högre att åter drabbas av skada. Flera belastningsrelaterade besvär kan du behandla själv, jag kommer här att beskriva de vanligaste skadorna hur de uppkommer och hur du med enkla medel kan rehabilitera din skada. Om ditt tillstånd försämras alternativt förbättring uteblivit trots att du följt instruktionerna av rehabiliteringsövningarna online under fyra veckor bör du söka hjälp fysiskt hos en fysioterapeut.

Inriktning
Fysioterapeut
Träningsupplägg
-
>
Detta behöver du
-

Onlineträning

All aktivitet räknas

På vår aktivitetsportal hittar du träningsprogram framtagna av våra inspiratörer. Det finns träningsprogram både för dig som vill komma igång med din träning och för dig som redan är erfaren.

Börja träna
Det här programmet är till för dig som aldrig har styrketränat. Välj en lätt belastning i början.
Utvecklingsprogram
För dig som kört ”kom igång-programmet ett tag eller för dig som tidigare kört styrketräning lite tidigare
Cirkelträning
Det här är ett program för dig som inte har tränat så mycket och vill fokusera på både styrka och kondition.
Intensivträning
Programmet är till för dig har tränat länge och är villig att driva dig själv hårt.
Pulsprogram
Programmet syftar till att bättra din kondition och förbränna fett. Det är ett tufft och mycket effektivt program.
Bygga muskler
Programmet går ut på att du ska bygga muskler och bli så stark som möjligt.