Om oss

True Performances målsättning är att främja ett aktivare liv och bättre hälsa för alla

Magnus samuelsson

True Performances målsättning är att främja ett aktivare liv och bättre hälsa för företag och organisationer. Därför erbjuder vi helhetslösningar för friskvård.

Här ingår bland annat kursmaterial, träningsupplägg, digitala plattformar för onlineträning samt kostillskott från Enough.

Träningsprogrammen är framtagna av True Performance profiler Magnus Samuelsson och Petra Malm. Profilerna genomför också föreläsningar på plats hos företag som anlitar True Performance.

En friskvårdssatsning för företag och organisationer.
True Performance vill stimulera till ett aktivare liv, motverka psykosomatisk ohälsa och bidra till bättre hälsa för individer, företag och organisationer. Det gör vi genom att erbjuda ett komplett koncept för friskvård, som skräddarsys efter företagets eller organisationens unika förutsättningar. En investering i friskvård bidrar till ökad produktivitet.

True Performance mål är att aktivera alla, särskilt de som inte motionerar regelbundet. På vår aktivitetsportal finns en mängd träningsprogram och kostråd framtagna av True Performance inspiratörer. Träningsuppläggen presenteras pedagogiskt i filmer.

En nyckel till framgång är olika tävlingar där avdelningar tävlar i grupp mot varandra eller där den enskilda gruppen själva sätter aktivitetsmål de ska uppnå tillsammans. Varje företag får egna sidor med tävlingar, mål och uppföljning. Företaget kan hämta statistik och information från portalen och på så sätt följa hur friskvårdssatsningen fortlöper.

På portalen finns också boken All aktivitet räknas. Den innehåller flera ”komigång”-träningsprogram samt basal kunskap om arbetsmiljö, friskvård, träning och skador. Det finns särskilda kapitel riktade till chefer och HR-avdelningar.

Våra inspiratörer

Hjärtat i True Performance koncept är våra inspiratörer som genom föreläsningar, personliga möten eller via aktvitetsportalen presenterar träningsprogram och coachar dig.

team

Magnus samuelsson

Tränare

team

Petra Malm

Tränare

team

Charlotte Kaupang

Hälsa och välmående

team

Annika Sjöö

Tränare

team

Monika Seth

Fysioterapeut