Enough kosttillskott

Tillsammans med ledande läkare och forskare har True Performance utvecklat kosttillskott med namnet Enough. De innehåller proteinpulver och fokuserar på funktion och resultat.

Jag har fått nog.

Enough kosttillskott

Jag har ägnat hela mitt liv åt att träna och hitta nya vägar till fysisk utveckling. Jag har sett trender komma och gå – både inom kosttillskott och träningsupplägg – och upplevt styrketräning ta sig från billiga källare till att nu vara västvärldens största träningsform.

Medan samhället utvecklas och söker spårbara råvaror och tar ansvar för djur, natur och miljö ser branschen för kosttillskott i stort sett ut som den gjorde när jag började på 1980-talet. Fokus ligger främst på smak och design – inte på det som kosttillskott faktiskt ska göra – hjälpa oss att må bättre och nå våra träningsmål. Jag har fått nog av det och har därför startat Enough.   

Tillsammans med ledande läkare och forskare har jag utvecklat en serie proteinpulver som fokuserar på funktion och resultat. Råvarorna har fokus på god djurhållning och hållbarhet för natur och miljö. Självfallet är ingredienserna spårbara till hundra procent.  
Har du också fått nog? Välj Enough.

Magnus Samuelsson, VD True Performance

Enough Vitaminvatten Apelsin/Mango

Enough drycker

Njut av törstsläckande vatten med mängder av vitaminer. Servera vitaminvattnet väl kylt. Lika gott en varm sommardag som efter träningen eller då du känner dig törstig.

Enough Proteinvatten Skogsbär

Enough drycker

Proteinvatten är en lågkaloriprodukt med 20 gram protein. Proteinet består av 20 gram fria aminosyror. Drycken innehåller de essentiella aminosyrorna leucin, valin, isoleucin, treonin, lysin, fenylalanin, metionin och histidin.

Enough Proteinkoncentrat 80 Vanilj

Enough proteinpulver

Oavsett vad syftet är med din träning så är ett tillräckligt bra proteinintag av största vikt för att ge kroppen den bästa förutsättningen att återhämta sig. Fullvärdigt proteinpulver är en viktig basprodukt för dig som tränar. Den innehåller alla essentiella aminosyror och är ett måste för muskeluppbyggnad. Den ger samtidigt en bra mättnadskänsla. Kostillskottet innehåller svensk, spårbar råvara och är fri från allt som inte behövs.

Enough Proteinkoncentrat 80 Skogsbär

Enough proteinpulver

Oavsett vad syftet är med din träning så är ett tillräckligt bra proteinintag av största vikt för att ge kroppen den bästa förutsättningen att återhämta sig. Fullvärdigt proteinpulver är en viktig basprodukt för dig som tränar. Den innehåller alla essentiella aminosyror och är ett måste för muskeluppbyggnad. Den ger samtidigt en bra mättnadskänsla. Kosttillskottet innehåller svensk, spårbar råvara och är fri från allt som inte behövs.

Enough Proteinkoncentrat Base 80

Enough proteinpulver

Protein Base 80 är vassleproteinkoncentrat från svenskt jordbruk med full spårbarhet. Kosttillskottet har en svag neutral vaniljsmak och är lika lämplig till använda i matlagning för att höja proteininnehållet i din befintliga kost som den är att blanda med vatten som dryck. Du kan också tillsätta proteinspulvret när du bakar ditt eget bröd eller gör en proteinshake som du själ smaksätter med till exempel banan, jordgubbar eller andra bär. Ett kosttillskott helt fri från sötningsmedel skapad för maximal funktion.

Onlineträning

All aktivitet räknas

På vår aktivitetsportal hittar du träningsprogram framtagna av våra inspiratörer. Det finns träningsprogram både för dig som vill komma igång med din träning och för dig som redan är erfaren.

Börja träna
Det här programmet är till för dig som aldrig har styrketränat. Välj en lätt belastning i början.
Utvecklingsprogram
För dig som kört ”kom igång-programmet ett tag eller för dig som tidigare kört styrketräning lite tidigare
Cirkelträning
Det här är ett program för dig som inte har tränat så mycket och vill fokusera på både styrka och kondition.
Intensivträning
Programmet är till för dig har tränat länge och är villig att driva dig själv hårt.
Pulsprogram
Programmet syftar till att bättra din kondition och förbränna fett. Det är ett tufft och mycket effektivt program.
Bygga muskler
Programmet går ut på att du ska bygga muskler och bli så stark som möjligt.

Våra inspiratörer

Hjärtat i True Performance koncept är våra inspiratörer som genom föreläsningar, personliga möten eller via aktvitetsportalen presenterar träningsprogram och coachar dig.

team

Magnus samuelsson

Tränare

team

Petra Malm

Tränare

team

Charlotte Kaupang

Hälsa och välmående

team

Annika Sjöö

Tränare

team

Monika Seth

Fysioterapeut